Цветанов: Лидерът на ДСБ премина всякакви червени линии в политиката

Лидерът на ДСБ въведе модела на политическите абсурди. Абсурдно е, да декларираш подкрепа към правителството, а в същото време да обявяваш, че си в опозиция. Това каза във Варна зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод изявлението на Радан Кънев, че депутатите от партията ще подкрепят политиката на кабинета в здравеопазването по време на подготвения вот на недоверие.

”В политиката все пак има някакви червени линии. Радан Кънев ги премина с несъстоятелните си изказвания „, каза Цветанов. Той допълни, че Бойко Борисов стои зад всеки един от министрите в правителството. „Ако Москов беше от ГЕРБ, щяхме да бъдем по-критични. За да няма спекулации, стоим твърдо зад него.„

Според зам.-председателя на ГЕРБ предсрочни парламентарни избори не са необходими и полезни на държавата. Всеки следващ парламент не би променил управлението на страната, тъй като партийната конфигурация би била подобна на сегашната, смята Цветанов. Но той е категоричен, че служебен кабинет за три месеца би забавил усвояването на парите по европейските фондове.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика