Опожариха Мерцедеса на уволнен шеф на Фонд "Земеделие" в Благоевград

Джип „Мерцедес“, собственост на уволнения шеф на Фонд“Зеамеделие“ Георги Качев бе опожарен през изминалата нощ в Благоевград. Колата е била паркирана на ул.Антон Чехов и през нощта около 1,30 тя е пламнала. Разследващите са установили,че возилото е подпалено с коктейл Молотов. Няколко часа по-рано през деня Георги Качев бе уволнен от поста заедно с още двама служители,а мотивите са несправяне с работата. Качев обаче твърди,че сам е напуснал, защото искал да започне друга работа.

"Моите подозрения са, че зад този вандалски акт на опожаряване на автомобилът ми стоят бившата ми съпруга и нейния брат. Явно става въпрос за опит за сплашване", заяви Качев . Същите показания той е дал и в полицията.

Той заяви,че води тежка съдебна битка с бившата си жена за попечителство над трите и м деца след драматичен развод. Имат и разправии за подялбата на имуществото им.

"Напускането на държавната работа и опожаряването на колата ми е случайно съвпадение като време. Палежът на автомобила не е свързан с професионалната ми дейност", категорично заяви Качев..Автомобилът е съсипан, вече е купчина ламарини и нищо не става от него", подчерта Георги Качев. Полицията вече започна разследване по всички възможни версии, както и разпити.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони