Във Варна откриха "Практикер" с лавина от промоции

Над 250 стоки за бита и строителството на промоция, безплатен транспорт и продукти на изплащане без оскъпяване предложи новият хипермаркет "Практикер" на първите си клиенти във Варна. Опашка от нетърпеливи купувачи се изви веднага след официалната церемония по откриването на обекта, разположен в съседство с "Технополис" и изграден по нова концепция, акцентираща върху удобството на клиента.

Лентата прерязаха министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова, кметът на Варна Иван Портних и председателят на СД на дружеството собственик "Видеолукс Холдинг" Тодор Белчев, който благодари на общината и на държавата за съдействието при реализацията на проекта.

Хипермаркетът бе построен за 9 месеца и се шири върху площ от 6000 кв. м, в които са подредени над 40 000 артикула за дома и градината. "Тази инвестиция е насочена към стимулиране на българската икономика, защото освен че предлага продукти на водещи световни фирми, "Практикер" дава приоритет на българските производители", подчерта министър Павлова. В магазина са открити близо 100 нови работни места, като освен продажби, клиентите могат за ползват и различни услуги - 3D проектиране на бани, тониране на бои, рязане на плоскости.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони