Шофьор катастрофира и се преобърна в крайпътна нива край Пазарджик При друг пътен инцидент водач блъсна жена на пешеходна пътека

Медици разказват за донорството пред ученици във Велико Търново

Ако работите през нощта – трябва да знаете това

Изтеглят от австралийския пазар автомобили на „Фолксваген“ заради опасен дефект

Кристина Шишкова кани на „Среща с пейзаж”

Осъдиха шеф на фирма за трафик на хора и дългове към НАП

Четирима арестувани за разпространение на наркотици в Хасково

Възрастно семейство пострада при катастрофа

Кейт облече пакистанска курта, напомняща тази на принцеса Даяна

Д-р Борислав Цеков: Лозан Панов се превръща в заплаха за правовата държава

37 млади учители назначени тази година в общинските образователни институции в Търново

Петър Волгин: Словото на Лозан Панов за Полфрийман е като писано от представител на БХК

Президентът призова правителството да постави в Съвета на ЕС въпроса за приемане на план за действие при миграционен натиск

Кънев за бъдещия просветен министър: Никой не се интересува кой ще си купи фабрика на 8-ми септември

Председателят на ДСБ Радан Кънев обяви, че не се интересува кого ще излъчи Реформаторският блок за министър на образованието, след като премиерът Бойко Борисов поиска оставката на проф. Тодор Танев.

Докато реформаторите се суетят и спорят за бъдещата номинация, лидерът на една от петте партии в дясното обединение написа следното във профила си във фейсбук.

„Скъпи приятели от РБ, през 2014 получихме висок изборен резултат и сериозно присъствие във властта, защото обещахме две неща. Реформа в правосъдието и безусловна борба с корупцията. Затова ви моля – приключете бързо разговора за МОН. Никой не се интересува кой измежду вас ще си купи фабрика на 8-ми септември. Въпросът днес е кой ще разследва обвиненията срещу Цацаров в тежко престъпление по служба. Самият Цацаров ли? Или друга номинация на модела ?#?КойjQuery19105632643976714462_1454673524850 И преди всичко – кой ще наложи на прокуратурата независим външен мониторинг, съобразно програмата на РБ от 2013 и доклада на ЕК от 2016? Няма кой, освен РБ. Дали можем да отстоим тези свои приоритети ще реши съдбата на РБ. Не едно кресло. Ако не се преборим за разделение на властите и върховенство на закона, който и да седне в креслото, ще бъде следващият „опраскан“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.