Любо Ганев облича мача на Стоичков

Волейболната легенда Любо Ганев ще "облече" юбилея на своя голям приятел Христо Стоичков на 20 май. 210-сантиметровата икона е убедил "АСИКС Европа" да направи специални екипи, с които да излязат Диего Марадона, Ромарио и компания.

"Освен за футболистите реплики ще бъдат пуснати и за всички фенове, които искат да са като звездите на Ицо", обясни Ганев, който е собственик на българското представителство на една от най-реномираните спортни марки.

Най-новите звезди за шоуто са сърбинът Предраг Миятович и черногорецът Деян Савичевич - легенди на "Реал" (Мадрид) и "Милан". Ганев обеща, че и тази година ще има ВИП турнир по тенис "АСИКС Мастърс".

"Премиерът Борисов е шампион и трябва да защитава титлата си - засмя се гигантът. - Още не се знае само мястото. Обсъждаме всичко със създателите на турнира от вестник "Труд" и той ще е ежегоден."

Благодарение на Любо втората ни ракета в тениса Димитър Кузманов ще носи екипировка като френската звезда Гаел Момфис. Младият ни ас е първият спортист с персонален контракт като рекламно лице на "АСИКС България".

"Важното е да се помагам на младите да станат звезди, после всички ще искат да са с тях", пошегува се Любо, който облича 28 национални тима и над 70 клуба от различни спортове.

Кузманов получи "уайлд кард" и ще участва на започващия днес с квалификации турнир в София. "За първи път ще съм в основната схема на състезания от такъв ранг - каза Кузманов. - Зрителите, а и целият ни спорт губят от отказа на Григор Димитров. Страхотно е, че такъв турнир ще бъде тук. Имаме пълната подкрепа на министър Красен Кралев. Целта ми е да вляза в основната схема на турнири от Големия шлем."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт