Легенда в джудото блудствал с ученичките си

Ученички обвиняват треньора си по джудо в Спортното училище в София, че е блудствал с тях, а едно от момичетата твърди, че е било изнасилено.

Момичетата - често на 13-15 години, са били изплашени и са се срамували да разкажат какво им се случва. Треньорът им пък ги заплашвал, че ако разкажат на някого, ще бъдат изключени от училище. Случаят вече е в прокуратурата по жалба на родителите, разказва Нова тв. От ръководството на училището са забранили на треньора да стъпва на тяхна територия.

Пускал им порно, карал ги да го пипат

Извращенията са ставали зад стените на школата за шампиони по бойни спортове на ЦСКА в София. Жертвите са деца на 13 и 15 години, ученички в спортното училище. Твърдят, че 65-годишният им треньор по джудо Симеон Ценев е блудствал системно с тях. Крият лицата си, защото не могат да измият срама.

Сексуалният тормоз започнал с бащински прегръдки и целувки и обещания за европейски и световни титли. Жертвите на Симеон Ценев го избрали за треньор, защото бил легенда в спортните среди, с опит над 30 години, някога начело на националния отбор по джудо. Клубът му имал и договор с училището, в което учат момичетата.

Треньорът се интересувал в подробности от личния живот на жертвите си и така успявал да ги манипулира. Бил плътно до тези, които са на пансион и са далеч от родителите си, разказват момичетата.

Децата му вярвали. До миналата година, когато започнал да блудства с тях. Възползвал се, докато им правел рутинните масажи след тренировки. Заключвал ги в неговия кабинет.

Пускал им порно филми, карал ги да го пипат. След тренировки им правел масажи, свалял им бельото, казвал им, че ще ги маже с олио, което трябвало да попие.

След дълго мълчание, едно от момичетата проговаря. Разказва всичко на педагогическия съветник на спортното училище.

Какво казва Ценев

Треньорът Симеон Ценев отхвърля обвиненията и твърди, че вече нямал еректилни функции. "Винаги съм имал бащинско отношение към тях", казва той.

От ръководството на училището са забранили на треньора да стъпва на тяхна територия.

Коментари

Задължително поле