Ирмена Чичикова: „Не ме докосвай” беше пътешествие и приключение

Бойко Борисов: Защо само ЧЕЗ да купим? Защо не купим и „Енерго Про” и ЕВН?

ККП иска премахване на конституционното ограничение от 2 мандата за президент Така Си Цзинпин ще може да се задържи на власт по-дълго

Човек е ранен, след като хеликоптер е извършил твърдо кацане в Арктика

Движението през прохода Шипка се ограничава заради честванията на 3 март

Откриха древен град под Солун

Психологът Магдалена Ангелова: Гласът е начин, по който бързо можем да достигнем до подсъзнанието на другия

ТИР с медицински материали се хвърли в дере Произшествието стана на главния път Велико Търново-Русе

Екатерина Захариева ще участва в Съвет “Външни работи” в Брюксел

Десетки ранени след пожар в дискотека в Италия

Николай Нанков поставя начало на дискусия за новото райониране на страната

Йорданка Фандъкова: ЧЕЗ е стратегическо дружество, важно е да има гаранция за качествена услуга Столична община няма нищо общо със сделката, заяви столичният кмет

Две обвинения получи мъжът, който нападна сестра си и се барикадира в къща във Велинград

3000 снегорина са в готовност да чистят пътищата от снега

Бойко Борисов пред младежите в ГЕРБ: Опозицията казваше, че “асфалт не се яде” – хората сега сами искат да им строим магистрали (ВИДЕО)

Приеха новия бюджет на Русе

Община Русе ще разчита на 102 286 889 лв. без промяна в местните данъци и такси в приетия пректобюджет’ 2016 на извънредна сесия от Общинския съвет. Текущият бюджет е 92 990 037 лева, а капиталовите разходи за ивестиционната програма саа 9 296 852 лева. 42,609 млн.лв. е държавната субсидия, която се допълва от 40,054 млн.лв. собствени приходи. М.г. местната хазна разчиташе на 79,026 млн.лв.

Общинската администрация ще въведе нови електронни услуги и ще развива балансирано централната градска част, кварталите и малките населени места. Ще се инвестира в улично осветление, елзахранване на кея, ремонт и изграждане на детски и спортни площадки, игрища, благоустрояване и озеленяване на междублоковите пространства.

Най-много средства са предвидени в секторите образование, благоустрояване, здравеопазване, социално осигуряване и опазване на околната среда. За издръжката на общинската администрация, включително и на кметства, са предвидени 4 630 926 лв., а на общинските съветници – 495 220 лв. Представителните разходи са 71 000 лв.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.