Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Лекари забраниха на пловдивчанин да спортува, а той стана 3 пъти световен шампион

Половин дузина лекари предупредили през януари 2012 г. пловдивчанина Антонио Папазов, че трябва незабавно да спре с тренировките по спортна аеробика, защото рискува да нанесе непоправими щети върху здравето си.

“Тогава Антонио не можеше дори да ходи от болки в гръбнака и особено в областта на кръста. Проблемът е от бързото израстване на скелета му, съчетано прекомерно физическо натоварване, единодушни бяха всички специалисти, при които тогава водих Антонио, а тяхната препоръка бе да приключи час по-скоро с активния спорт”, спомня си треньорката от пловдивския клуб “Аеробика – АМД” Димитрина Къндева.

Когато всичко изглеждало безвъзвратно загубено, случайността я среща с д-р Людмил Димитров, специалист по лазерна, мануална, озоно и иглотерапия, ирисова диагностика и хомеопатия. С помощта на най-новите алтернативни методи за лечение в медицината и изписани от Италия инжекции с колаген д-р Димитров успява за 2 месеца да излекува напълно таланта, който става трикратен световен шампион по спортна аеробика.

Първата титла е в смесените двойки на шампионата на планетата в София през юни 2012 г. заедно с Ана-Мария Стоилова. Партньорката на Антонио получава същия проблем през следващата година и се налага и тя да потърси помощ от специалиста от Лазерния медицински център в Пловдив.

“Ако не беше д-р Людмил Димитров, Антонио Папазов отдавна щеше да е приключил със спорта и нямаше да прослави България с трите си световни титли. Освен Ана-Мария Стоилова на него сега се доверяват всички състезатели от нашия клуб, а и от останалите по аеробика в страната”, твърди Димитранка Къндева. Това признава и председателят на Съюза по аеробика и зам.-председател на БОК Йорданка Благоева, която многократно награждава д-р Людмил Димитров с плакети в знак на благодарност и признателност за грижите му за националите по аеробика.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете