Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 24.10.2019

На 24 октомври 2019 да почерпят

Григор Димитров отпадна от турнира във Виена

Катер на гръцката брегова охрана мина през лодка с мигранти

Бени Ганц получи мандат от президента на Израел да формира ново правителство

„Капитал” изкара ЕК палач на магистрала “Струма” Източници на “Труд” в Брюксел опровергаха манипулациите в изданието за строителството на трасето Крупник - Кресна

Регистрация по ДДС при реклами във фейсбук

Всички страни от ЕС са се съгласили на отсрочка за Брекзит

Саудитската агенция по храните: Bългарските продукти са висококачествени

Къванч Татлъту заминава за 6 месеца в САЩ

Има задържан за взрива в гаража на адвокат от Монтана

Вдигат осигуровките за свободните професии Повече ще внасят и фермерите

ЦИК разреши привличане като обвиняем на Тома Белев за антисемитизъм Постъпило е мотивирано искане от главния прокурор по досъдебно производство

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 24 октомври 2019

Министър Танева: Над 600 работни места ще бъдат създадени чрез проекти по подхода ЛИДЕР

Етажна собственост изгони съсед за 1 г. чрез съда в Русе

Общото събрание на етажната собственост в русенския бл. „Мара Манева“ изгони за 1 г. съсед от апартамента му заради неплатени сметки. Районният съд в крайдунавския град потвърди решението на възмутените обитатели и осъди К.И. да покрие 50 лв. разноски на комшиите си по граданското дело. Той може да го обжалва пред окръжния съд.

Некоректният съсед не искал да дава по 5 лв. на месец за почистване на входа и за 3 г. натрупал 270 лв. борч към касата. Съседите му го осъдили да плати накуп парите, но той продължил да се ослушва и за още 3 г. задлъжнял с общо 401,50 лв. Хората по етажите се изнервили, че комшията им де изпълнява задълженията си като етажен собственик и свикали общо събрание.

Управителят на сдружението му дал 15-дневен скор по закон, за да не го изгонят от апартамента. К.И. обаче не се стреснал и общото събрание гласувало да го извадят от жилището за 1 г. Съдът потвърдил решението и издал заповед за изпълнение по чл.410 от Гражданско-процесуалния кодекс /ГПК/.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.