Бременна българка с прерязано гърло се бори за живота си в Лондон

Бременна в шести месец българка е открита да лежи с прерязано гърло до мъртвия си приятел в апартамент в лондонския квартал Тотнъм, съобщава "Дейли мейл". Състоянието на жената е критично. Мъжът е починал от няколко прободни рани.

„Скотланд Ярд“ започна разследване за убийство след откриването на българите в квартира над най-известния фен клуб на „Спърс“ в Лондон. Предполага се, че двамата са ранени при кавга.

На кървавата гледка попаднал собственикът на апартамента. Той е разбил вратата на апартамента вчера сутринта, около 11.30 ч., тъй като не е имал вест от двойката от известно време.

"Тя беше бременна. Той искаше да се върне в България. Дори бе запазил билет за понеделник. Много е тъжно", разказва Сюлейман Кардез, който държи магазин в района, казва пред "Ивнинг Стандарт".

Според мъж, който често посещава бара под квартирата на българите, кварталът е спокоен, а клубът отварял само във вечери, в които имало мачове. Друг източник, пожелал да остане анонимен, твърди, че двамата българи често се карали и връзката им била проблемна.

Самоличностите на нашенците все още не са установени.

Коментари

Задължително поле