Германската прокуратура се включи в разследването за стрелбата в Страсбург

Стоичков е почетен гражданин на Стара Загора

Корнелия Нинова бе приета в болница с абцес

Баща, син и двама сервитьори държали наркотици в кофи от сирене

Жертвите на нападението в Страсбург са вече три

Ердоган обяви начало на строителството на наземната част от „Турски поток“

9 години затвор за украинеца, убил бременна жена и мъжа й на АМ „Тракия“

Катастрофа с бежанци в Гърция, трима са мъртви (СНИМКИ)

Министър Каракачанов: Ние сме длъжни да храним Българската армия, приказки за корупция не приемам

Обновиха войнишки паметник в Беброво

Хлябът и месото поскъпват

Джей Ло намекна за сватба с Алекс Родригес

Общинският съвет с декларация в подкрепа на младежка зимна олимпиада в София ДСБ и БСП направиха коалиция "против" документа, който ще бъде гласуван на 20 декември

Индустрията може да получи помощ за компенсиране на разходите за въглеродни емисии

120 фазана бяха пуснати на свобода в Ловния парк в София

Подписка в дупнишкото Горско кой да е шеф

30 от общо 34-ма работещи в Държавното горско стопанство в Дупница с включили в подписката с искане назначеният им за и.д. началник инж.Ивайло Дамянов да стане титулярен на поста, каза лидерката на синдиката „Подкрепа“ в звеното инж.Галя Касабова вчера. Не се включили само отсъстващи поради отпуск и болест техни колеги. В писмо до ръководството на Югозападното предприятие-Благоевград, на което е подразделение дупнишкото Горско, от колектива изтъкват качествата на временния им началник – над 20 години работел при тях, познавали се много добре, работата вървяла и т.н. Предишният шеф та ДГС-Дупница инж.Атанас Диманков е махнат при уволнението на петима горски шефове в Югозапада на 11 януари т.г. – по неясни все още за работниците мотиви.

Не само в Дупница, но и в държавното лесничейство в Кюстендил чакат до дни нов шеф, след като предишният инж.Бисер Дачев също станал жертва на чистката отпреди по-малко от месец. В Кюстендил се говорело, че за горски началник ще им пратят човек чак от Берковица, а в Дупница – от Кресна. „Въпрос е кое лоби надделява. Да, ама работниците искат да е местен“, роптаят работещи в системата. Проблемът можело да стане полотически, казват информирани.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.