Новият регионален министър: Нашият топ приоритет остава безопасността на пътната инфраструктура 2019 г. ще бъде ключова и за пътното строителство, заяви Петя Аврамова

Икономистът Станислав Попов зае мястото на Петя Аврамова в парламента

Движението на кораби от гръцките пристанища е спряно поради морски бури

Слабо тлеят все още някои от балите със слама в ТЕЦ Сливен, няма опасност от ново разгаряне на огъня

Камери заместват огледалата Новият Lexus ES е първият сериен автомобил, който се предлага без външни огледала

Джеймс Матис: Ядреното оръжие на Русия е най-голямата заплаха за САЩ

Доналд Тръмп призовава света да се откаже от глобализма

Орбан изпрати благодарствени писма на гласувалите евродепутати „против“ задействането на наказателна процедура срещу Унгария

ВМА организира безплатни прегледи за Деня на сърцето

36-годишен мъж е с опасност за живота след тежка катастрофа край село Мокрен

Екатерина Захариева се срещна с първите дипломати на Афганистан, Катар и Непал

Д-р Хасан Адемов: Трябват 155 млн. лв., за да отпадне таванът за всички пенсии

Силният вятър носи захлаждане и днес

Омбудсманът Мая Манолова: Всеки гражданин да има индивидуален договор с ВиК оператора

Как се влиза в омагьосан кръг между жени и психиатри?

Подписка в дупнишкото Горско кой да е шеф

30 от общо 34-ма работещи в Държавното горско стопанство в Дупница с включили в подписката с искане назначеният им за и.д. началник инж.Ивайло Дамянов да стане титулярен на поста, каза лидерката на синдиката „Подкрепа“ в звеното инж.Галя Касабова вчера. Не се включили само отсъстващи поради отпуск и болест техни колеги. В писмо до ръководството на Югозападното предприятие-Благоевград, на което е подразделение дупнишкото Горско, от колектива изтъкват качествата на временния им началник – над 20 години работел при тях, познавали се много добре, работата вървяла и т.н. Предишният шеф та ДГС-Дупница инж.Атанас Диманков е махнат при уволнението на петима горски шефове в Югозапада на 11 януари т.г. – по неясни все още за работниците мотиви.

Не само в Дупница, но и в държавното лесничейство в Кюстендил чакат до дни нов шеф, след като предишният инж.Бисер Дачев също станал жертва на чистката отпреди по-малко от месец. В Кюстендил се говорело, че за горски началник ще им пратят човек чак от Берковица, а в Дупница – от Кресна. „Въпрос е кое лоби надделява. Да, ама работниците искат да е местен“, роптаят работещи в системата. Проблемът можело да стане полотически, казват информирани.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.