Венци за Апостола, сълзи за Павел Панов

18 души се отзоваха на апела на болницата в Търново да дарят кръв

Румен Радев ще удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката и военномедицинското дело

Пенсионер полетя от 7-ия етаж

Заловиха бракониери на калкан в Равда и Ахелой

След отлична реколта Вила Ямбол ще пусне две нови резерви от серията Kabile Избата организира празник на виното в родния си град

Николай Николов: Като разширяват “зелената зона” да гарантират и целево разходване на средствата за ремонт на инфраструктурата!

Величко, който върна чанта с пари, получи награда от кмета на Стара Загора

Служба „Военна полиция“ отчете годишната си дейност

БСП – Бургас отдаде почит на Васил Левски

Красимир Каракачанов участва във възпоменателния митинг-поклонение по повод 145-ата годишнина от гибелта на Васил Левски

Концерт-спектакълът „Възрожденски разкази“ е подарък за великотърновци по случай 140-годишнината от Освобождението Събитието е посветено и на 170-годишнината от рождението на Христо Ботев

Директорката на НИНКН подписвала като селски кмет

Задържаха мъжа, откраднал 10 гълъба и заек от пернишкия зоокът

В Бургас раздават безплатно компост

16 кюстендилски деца са осиновени през 2015 година

Шестнайсет са осиновените у нас и в чужбина деца на територията на Кюстендилския регион за 2015 год. – с едно по-малко в сравнение с предходната 2014-а, казаха от областната агенция по социално подпомагане.

Четири момчета и момичета са били извадени от списъка, след като навършили 18 години. Шест дечица са намерили дом в български семейства, останалите десет са заминали зад граница чрез международно осиновяване – основно в САЩ ,Италия и др. западни страни. Социални работници разказаха за невероятната съдба на четиригодишния Гошко от ромския кв.Изток в града, който бил с увреждания.

Няколко месеца останал последен във вече закрития дом “Майка и дете” над града – за него месеци наред се грижели към 30 души персонал. След затварянето на комплекса го върнали на родителите му, наскоро след това обаче бил осиновен от семейство в САЩ и вече живее там.

В регистъра с шанс за осиновяване за региона за т.г. са включени 40 момчета и момичета, каза шефът на областната социална агенция Светослава Макенджиева.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.