Гуардиола: Аз съм като жена

Най-скъпоплатеният треньор в света Хосеп Гуардиола демонстрира лошо настроение и откровеност на пресконференция на лидера в германското първенство „Байерн“ преди съботното дерби срещу четвъртия „Байер“ (Леверкузен). С кисела физиономия наставникът на баварците трябваше да говори много повече за бъдещия си отбор „Манчестър Сити“, отколкото за настоящия. На големия въпрос как ще съчетае работата си в „Байерн“ до края на този сезон с планирането и селекцията в „Манчестър Сити“ за следващия испанецът отвърна: „Аз съм като жена, мога да държа под контрол и двете ситуации...“

Гуардиола упрекна немските журналисти, че не се отнасят към него с уважение и не го питат достатъчно за футбол, а за съпътстващите скандални теми. На което получи въпрос: „В момента колко време и усилия отделяте на „Манчестър Сити“?“ Отговорът: „Не знам точно, зависи от деня...“ След което се нацупи: „За „Манчестър Сити“ ще говоря чак през май, юни. И то в Англия.“ Репортерите не получиха ясен отговор на питане кога Гуардиола се е договорил със следващия си отбор. Подозира се, че това е станало отдавна. Официално от 1 юли той встъпва в длъжност в новия си клуб, където ще получава 25 млн. евро годишна заплата.

На Острова феновете на „Ливърпул“ стягат протест срещу увеличените цени на билетите за новата трибуна. Хиляди запалянковци ще си тръгнат точно в 77-ата минута от ст. „Анфийлд“ на днешния мач срещу „Съндърланд“, тъй като местата поскъпват до 77 лири.

В Италия гърмят, че Масимилиано Алегри се е договорил с „Челси“ да поеме лондончани от следващия сезон.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят