Изготвят Национална карта на социалните услуги Според капацитетите, които се посочват в нея и по съответните целеви групи, ще зависи и какво финансиране ще получи всяка община

Зам.-министър Нанков: Ще има оставки за водната криза в Перник

Продадоха за 3,7 млн. евро сградата на посолството на Югославия в Бон

Тото от „Скандау“: Обичам сина си, но жена ми е на първо място

Земеделец връща 10 000 евро след укрити 6 животни

„Труд“ уличи Радан Кънев в лъжа за магистрала „Струма“

Почина знаков лидер на СДС – Бургас Венцислав Чамурджиев издъхнал в дома си в село Маринка

От ревност мъж плати 2 500 евро да взривят къщата на бившата му жена Полицията е задържала поръчителя и извършителя

Български орден беще продаден за 20 000 евро в Германия

Иззеха над 200 стоки, имитиращи известни марки от магазини в Пазарджик

Бизнесмени връщат 80 млн. лв. от незаконни заменки

Отстраниха временно шефовете на трите болници до приключване на проверката за починалото дете

Съдят син, бил и тормозил родителите си

56-годишна жена е загинала при катастрофата на бул. „Европа“

Рохани: Иран е победоносен и единен след протестите

Шефът на пресслужбата на МС: Целта на срещата в Лондон беше премиерът да бъде изваден от равновесие

Целта на част от хората, които присъстваха на срещата с премиера Бойко Борисов в Лондон, беше да го извадят от равновесие. Това каза началникът на пресслужбата на Министерски съвет Севделина Арнаудова пред Нова тв.

„Задават се неудобни и провокативни въпроси, в които няма нищо лошо. Но ако чака отговор, трябва да даде възможност да бъде даден, а такава нямаше. Целта на хората не беше да получат отговори, а да бъде изваден премиерът от равновесие, за да изпусна реплика, може би“, заяви Арнаудова и допълни, че не е забелязала Борисов да е изпуснал нервите си.

„За жалост срещата протече в лош тон с много агресия. Първата дама даде тон за това. Тя подвикваше, крещеше“, уточни още тя и допълни, че някакви откъси от срещата са се пускали „избирателно, абсолютно монтирано“. Според нея жената, която е задавала въпроси, е доста активна със симпатизантите на Атака, която, разбира се, може да пита въпроси премиера, но трябва да му даде възможност и да отговори.

Народният фолклор в действие

На тази среща не се случи от журналистическа гледна точка. Не се случи нищо ново, може би и това даде възможност народният фолклор да се развихри. Започна да се говори за скандали, каквито нямаше. Премиерът не е бил вбесен. Борисов се забавляваше с тази част от публиката, която се държа като на футболен стадион. Затова качих едночасовия материал в интернет, за да се види истината, разказа журналистът Николай Буров, който е присъствал на срещата.
„Имаше студенти от Кеймбридж, които задаваха наистина сериозните въпроси – теми като доклада на ЕК, електронното гласуване, имиджа на българите в чужбина. Имаше хора от някакви партии, имаше махленски подвиквания“, допълни още той и допълни, че нервна жена е започнала да крещи на премиера. „Затова хората, започнаха да му подвикват. Видя се в чудо човека и това обезсмисли срещата“, посочи Буров.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.