Новият зам.-министър на образованието - шеф на секси учителката от 119 СОУ

Досегашният директор на столичното 119 СОУ „Акад. Михаил Арнаудов“ Диян Стаматов е назначен днес от премиера Бойко Борисов за заместник-министър на образованието, съобщават от правителствената информационна служба.

Оттам представят лаконично Стаматов като "дипломиран биолог и учител по биология от Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Припомняме, че именно 119 СОУ нашумя в цяла България на първия учебен ден - 15 септември, през 2014 година. Тогава социалните мрежи бяха "залети" от снимки на началната учителка Силвия Зубева. Хубавата педагожка привлече вниманието с избора на тоалет, който бе по тялото й.

Тогава Стаматов  похвали своята подчинена: "Силвия много добре се е постарала за първия учебен ден, за да изглежда привлекателно и представително. Самият аз при официални поводи съм с костюм, а в ежедневието съм със сако и дънки. Така е практично и ми е удобно", каза тогава новият зам.-министър.

Стаматов е известен и като привърженик на реда и дисциплината в училището. През 2014 година в ефира на телевизия Нюз 7 той се подкрепи тогавашната идея мобилните телефони да бъдат забранени в час. Според педагога те водят до разсеяност на децата и слаби оценки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини