Диви свине унищожиха скривалище за кокаин в Италия, изяли част от дрогата Полицията разбрала, подслушвайки оплакващите се трафиканти

Общината в Сливен обучи 60 озеленители и 15 офис-секретари

Изготвят Национална карта на социалните услуги Според капацитетите, които се посочват в нея и по съответните целеви групи, ще зависи и какво финансиране ще получи всяка община

Зам.-министър Нанков: Ще има оставки за водната криза в Перник

Продадоха за 3,7 млн. евро сградата на посолството на Югославия в Бон

Тото от „Скандау“: Обичам сина си, но жена ми е на първо място

Земеделец връща 10 000 евро след укрити 6 животни

„Труд“ уличи Радан Кънев в лъжа за магистрала „Струма“

Почина знаков лидер на СДС – Бургас Венцислав Чамурджиев издъхнал в дома си в село Маринка

От ревност мъж плати 2 500 евро да взривят къщата на бившата му жена Полицията е задържала поръчителя и извършителя

Български орден беще продаден за 20 000 евро в Германия

Иззеха над 200 стоки, имитиращи известни марки от магазини в Пазарджик

Бизнесмени връщат 80 млн. лв. от незаконни заменки

Отстраниха временно шефовете на трите болници до приключване на проверката за починалото дете

Съдят син, бил и тормозил родителите си

Бургаска фирма ужили двама благоевградчани с над 70 000 лв.

Двама благоевградчани са сред измамените от бургаската фирма „ПРК България 85” ООД и имат да получават общо 74 000 лева. Йордан Димитров и Митко Марчев работили по водния цикъл на Силистра от май до декември миналата година, но не взели нито стотинка за труда си през последните 4 месеца.

Те казват,че близо 20 фирми има да вземат около 2 милиона лева от бургаското дружество. Йордан Димитров е собственик на фирма „Вера Димитрова” ЕООД, а Митко Марчев – на „Марчеви 89” ООД.

Платиха ни първите 2 месеца, после се започна голямото лъгане – днес, утре, вдругиден…Имам да получавам по фактури 23 000 лева. По информация на наши „ужилени” колеги няма ни вест, ни кост от измамната фирма. Офисът в Бургас е празен, на телефоните не отговаря никой. За собственика Мавро Козаров се говори, че е имал криминално досие”, каза Димитров. Митко Марчев вече е завел дело в Бургас, сметките на фирмата са запорирани, но почти сигурно са празни. Той има да взема 51 000 лева от бургаската фирма. „ПРК България 85” наела доста малки фирми, тъй като нямала техника – багери, камиони, фадроми. Двамата измамени се надяват компетентните органи да се заемат с делата на собственика на бургаското дружество. Разполагат с всички необходими документи, които доказват вземанията им.

Всички фирми, които са ужилени от бургаското дружество сега стягат протест в Силистра между 15 и 20 февруари.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.