Диви свине унищожиха скривалище за кокаин в Италия, изяли част от дрогата Полицията разбрала, подслушвайки оплакващите се трафиканти

Общината в Сливен обучи 60 озеленители и 15 офис-секретари

Изготвят Национална карта на социалните услуги Според капацитетите, които се посочват в нея и по съответните целеви групи, ще зависи и какво финансиране ще получи всяка община

Зам.-министър Нанков: Ще има оставки за водната криза в Перник

Продадоха за 3,7 млн. евро сградата на посолството на Югославия в Бон

Тото от „Скандау“: Обичам сина си, но жена ми е на първо място

Земеделец връща 10 000 евро след укрити 6 животни

„Труд“ уличи Радан Кънев в лъжа за магистрала „Струма“

Почина знаков лидер на СДС – Бургас Венцислав Чамурджиев издъхнал в дома си в село Маринка

От ревност мъж плати 2 500 евро да взривят къщата на бившата му жена Полицията е задържала поръчителя и извършителя

Български орден беще продаден за 20 000 евро в Германия

Иззеха над 200 стоки, имитиращи известни марки от магазини в Пазарджик

Бизнесмени връщат 80 млн. лв. от незаконни заменки

Отстраниха временно шефовете на трите болници до приключване на проверката за починалото дете

Съдят син, бил и тормозил родителите си

Изправят на съд ученик за пласиране на дрога

Окръжната прокуратура в Ловеч внесе в съда обвинителен акт срещу 17-годишен ученик разпространявал марихуана. Обвинението срещу М. Ц. е за това, че през периода от август 2014 г. до юли 2015 г. в Троян, като непълнолетен, е пласирал високорискови наркотични вещества. Момчето ще отговаря пред Темида за търговия на канабис.

Установено е, че ученикът е доставил дрога на три лица, а на 16 юни миналата година пък е направил опит да изтъргува 1,183 грама марихуана на стойност 7,10лв на девойка.

Същият ден М.Ц.е е бил спипан с две опаковки от общо 0, 575 грама канабис във вид на суха тревиста маса на стойност 3,45 лв.

Сред свои познати младежът бил известен,че е дилър на опиати. Той ги разпространявал като първо получавал обаждане по телефона, след което уговарял среща с клиентите си, на която ставало предаването на наркотика срещу заплащане. Така през август 2014г. в близост до жилищната сградата, където живеел М.Ц., след предварителна уговорка, продал на трима младежи три топчета с марихуана за 30 лева.

По същият начин, след уговорка по телефона, се осъществили и другите две продажби. Ученикът бил спипан на 16 юни миналата година след получен сигнал в РУП- Троян. Криминалистите извършили проверка и засекли ученика при опит да изтъргува поредно топче марихуана. Предстои насрочване на делото за разглеждане от Окръжен съд – Ловеч.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.