Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 24.10.2019

На 24 октомври 2019 да почерпят

Григор Димитров отпадна от турнира във Виена

Катер на гръцката брегова охрана мина през лодка с мигранти

Бени Ганц получи мандат от президента на Израел да формира ново правителство

„Капитал” изкара ЕК палач на магистрала “Струма” Източници на “Труд” в Брюксел опровергаха манипулациите в изданието за строителството на трасето Крупник - Кресна

Регистрация по ДДС при реклами във фейсбук

Всички страни от ЕС са се съгласили на отсрочка за Брекзит

Саудитската агенция по храните: Bългарските продукти са висококачествени

Къванч Татлъту заминава за 6 месеца в САЩ

Има задържан за взрива в гаража на адвокат от Монтана

Вдигат осигуровките за свободните професии Повече ще внасят и фермерите

ЦИК разреши привличане като обвиняем на Тома Белев за антисемитизъм Постъпило е мотивирано искане от главния прокурор по досъдебно производство

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 24 октомври 2019

Министър Танева: Над 600 работни места ще бъдат създадени чрез проекти по подхода ЛИДЕР

Рокерът Малено издал на полицията убиеца на пловдивски митничар

Прочутият пловдивски рокер Маленко Галев-Малено е издал на полицията физическия убиец на митничаря Георги Дребчев, застрелян пред дома си преди 16 години – на 13 юни 1999 г., стана ясно в първия ден от процеса в Пловдивския окръжен съд, който стартира от четвърти опит. Дългогодишният шеф на местния рокерски клуб „Вагабондс“ „изпял“ името на обвиняемия Божидар Атанасов през 2000 г. пред тогавашния инспектор от Криминална полиция във Второ РУ на МВР-Пловдив Валери Баранов и заявил, че Божо от „Кючук Париж“ е убиецът на Дребчев. Това стана ясно от свидетелските показания на Баранов пред Окръжния съд-Пловдив. Настоящият шеф на сигурността в областната управа в Пловдив твърди, че Малено е съобщил, че цевта на пистолета, с който е застрелян митничаря, е била сменена в оръжейна работилница в квартал „Гладно поле“.

Делото продължава с разпит на свидетели и в четвъртък. Прокуратурата обвинява 49-годишния Божидар Атанасов (Божо от Кючука) за пряк извършител на екзекуцията на старши инспектора в отдел „Икономически режими“ в Митница-Пловдив с един куршум в гърба, а за посредник е посочен 45-годишният бизнесмен от Съединение Иван Карабелов. Според държавното обвинение той занесъл парите, за да бъде изпълнена поръчката – убийството на Георги Дребчев, а подбудител на престъплението бил бившият кмет на Община Съединение Евгений Маринчешки, загинал мистериозно преди 3 години при автомобилна катастрофа на разклона за Труд на автомагистрала „Тракия“. Че Маринчешки е поръчал убийството на Дребчев, не могат да повярват не само членовете на неговото семейство, но дори и близките на жертвата начело с майката на застреляния митничар.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.