Шофьор помля 12 коли на "Цариградско", крещи: Аз съм Исус

Катастрофа с 12 автомобила стана на на "Цариградско шосе", съобщи началникът на столичния КАТ Тенчо Тенев, цитиран от Нова тв. Инцидентът е станал около 11.00 часа в четвъртък.

По информация на МВР, движейки се по "Цариградско шосе" в посока Орлов мост, мъж е ударил с автомобила си поредица от други коли. Той вече е задържан пред сградата на БНТ малко след като е ударил и патрулка. Алкохолната му проба е отрицателна.

На ул. "Сан Стефано" той минал през бариерата при сградата на Българската национална телевизия (БНТ). След това ударил служебен автомобил на телевизията и в този момент се отворила въздушната възглавница на собствената му кола. Дори и това обаче не трогнало шофьора, който е около 50 годишен. Той оставил автомобила си пред входа на БНТ и влетял в сградата.

Според очевидци става дума за психически неуравновесен човек, който крещял, че е самият Исус Христос.

При инцидента са нанесени само материални щети - на над 10 автомобила. За щастие жертви и пострадали няма.

По-рано 18-годишно момиче от Видин издъхна в болница след тежка катастрофа в областния град. А в Стара Загора две жени бяха ударени от автомобил на пешеходна пътека. Едната е починала на място, другата е тежко ранена и е настанена в болница.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини