Намалиха присъдата на Иван, който уби 11-годишната Никол в асансьор

Диви свине унищожиха скривалище за кокаин в Италия, изяли част от дрогата Полицията разбрала, подслушвайки оплакващите се трафиканти

Общината в Сливен обучи 60 озеленители и 15 офис-секретари

Изготвят Национална карта на социалните услуги Според капацитетите, които се посочват в нея и по съответните целеви групи, ще зависи и какво финансиране ще получи всяка община

Зам.-министър Нанков: Ще има оставки за водната криза в Перник

Продадоха за 3,7 млн. евро сградата на посолството на Югославия в Бон

Тото от „Скандау“: Обичам сина си, но жена ми е на първо място

Земеделец връща 10 000 евро след укрити 6 животни

„Труд“ уличи Радан Кънев в лъжа за магистрала „Струма“

Почина знаков лидер на СДС – Бургас Венцислав Чамурджиев издъхнал в дома си в село Маринка

От ревност мъж плати 2 500 евро да взривят къщата на бившата му жена Полицията е задържала поръчителя и извършителя

Български орден беще продаден за 20 000 евро в Германия

Иззеха над 200 стоки, имитиращи известни марки от магазини в Пазарджик

Бизнесмени връщат 80 млн. лв. от незаконни заменки

Отстраниха временно шефовете на трите болници до приключване на проверката за починалото дете

12 нови членове влязоха в управата на КРИБ

Общото събрание на КРИБ избра 12 членове на Управителния съвет, от които петима са нови и седем са преизбрани за втори мандат, съобщават от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

За нови членове на УС бяха избрани: д-р инж. Боряна Манолова – главен изпълнителен директор на „Сименс“ България, проф. д.т.н. Николай Вълканов – председател на съвета на директорите на „Минстрой холдинг“, Йордан Матеев – изпълнителен директор на Сдружение за модерна търговия, Иван Папазов – председател на Съвета на директорите на „Винпром Пещера“ и Андрей Делчев – изпълнителен директор на Българска петролна и газова асоциация.

Преизбрани за втори мандат са: Петя Димитрова – председател на УС на Пощенска банка, Христо Христов – мажоритарен собственик на „Дискордиа“, Ангел Желязков – изпълнителен директор на „Параходство Български морски флот“, Петър Иванов – управляващ съдружник в „Солитрон- България“, Стоян Ставрев – основател на „Българска консултантска организация“, Иван Кралев – изпълнителен директор на „Хидроизомат“ и д-р инж. Петко Николов – изпълнителен директор на „Пътстрой – 92“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.