Мъж наръга жена си и опита да се самоубие

Съпрузи са в критично състояние в болницата в Търговище, след като сутринта в четвъртък мъжът наръга жена си и опита да се самоубие.

До семейната драма се стигнало заради поискан развод от жената, която е на 48 год, гласят първите версии. Мъжът й Живко К. (49г.), който е таксиметров шофьор, не искал семейството им да се разпада. Сутринта отишъл в козметичния магазин срещу болницата, където съпругата му работела, за да се изясняват. Разговорът не потръгнал. Към 10,10ч, вбесен той нахлул повторно, но вече въоръжен с нож и я наръгал на няколко места. После пробол и себе си.

И на двамата се извършват тежки животоспасяващи операции. Екипите в хирургия работят на две съседни маси, като са ангажирани всички специалисти. И мъжът, и жената имат по 5-6 прободни рани в областта на гръдния кош и корема, каза шефът на болницата д-р Иван Светулков. Все още не може да се даде прогноза.

Семейството има две деца. Кавгите и разделите между тях обаче били от години. Мъжът бил много ревнив и в миналото пак имали инциденти.

Таксиметровият шофьор е наказван с условна присъда преди близо 3 год. и е бил лишен от правоуправление, заради алкохол, но през 2014 г. възстановил правата си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини