Българка се обесила в Англия заради раздяла с приятеля си

Българката Нина Паунова, студентка по дизайн и мода, която беше открита обесена на 8 септември в гора в западен Йоркшър, Англия, миналата година сама е сложила край на живота си, пише Daily Mail.

Според данни на разследването на английската полиция, гаджето й Сам Скот й е „изпратил серия sms-и, в които съжалява, че е похарчил 2000 паунда за подаръци за нейния 21-ви рожден ден и я напуска“.

Близък до двойката казва пред вестника, че Паунова и преди е заплашвала да се хвърли от балкона при поредния скандал с приятеля си.

Според показанията на Скот той е получил от общи познати sms-и, изпратени от българката, в които тя пише, че ще го изостави след рождения си ден и „той просто е решил да действа първи“.

Паунова си е била прерязала вените на китките, преди да се обеси, припомня изданието.

„След всичко, което преживях, просто ще си взема подаръците и ще го изтрия от живота си“, това гласяло едно от съобщенията, което Скот твърди, че българката е изпратила.

Нина е дъщеря на професора по химия от университета в град Хъл, Великобритания, Веселин Паунов. Тя е живяла с майка си Невиана, втория си баща Джим Мак Гивърн и 11-годишната си сестра Марина в западен Йоркшър.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини