Автобус на любовта се движи по улиците на Пазарджик

Украсен с надпис "Честит Свети Валентин" и изрисуван целият със сърца автобус на масовия градски транспорт ще се движи по улиците на Пазарджик от 12 до 29 февруари като посланик на любовта и доброто.

Инициативата е на управата на обществения превозвач в града "ХебърБус", а изпълнители на творческата част са гимназистите от СОУ "Георги Брегов" - единственото учебно заведение в региона, в което учениците изучават профилирано изобразително изкуство.

Съвместната инициатива даде възможност на младите артисти от осми до 12-и клас да изразят своите творчески идеи и да ги споделят пред една толкова голяма аудитория, каквато са жителите и гостите на областния център.

"Основната ни цел е да внесем цвят и позитивизъм в ежедневието ни след мразовитите януарски дни. Не по-маловажно е, че даваме възможност за изява на талантливите деца на Пазарджик! Автобусът на любовта ще се движи из улиците на областния град през целия месец, подвластен на Купидон, а посланието на децата творци е хората да са добри и да се обичат", коментират от ръководството на "ХебърБус".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони