Смелата продавачка, набила обирджия с парцал: Отбранявах се, после осъзнах опасността

В момента, в който нахлул обирджията в магазина й, Силвия Йотова мислила само за това, че трябва да се отбранява и да опази оборота, едва след това осъзнала каква е опасността. Това разказа пред bTV смелата продавачка от врачанското село Търнава, която в неделя вечерта наби с парцал крадец, насочил пистолет срещу нея.

Всичко се случило около 21,45 ч. в неделя вечерта, малко преди магазинът да затвори. Крадец с маска влиза в магазина, насочва пистолет към магазинерката, с другата ръка ѝ подхвърля черна чанта и настоява жената да сложи в нея оборота за деня. Обирджията е стрелял в тавана, но можеше да стреля и в продавачката.

Силвия е омъжена и има малко дете. Мъжът й се шегува, че след този случай няма да смее да я закача. На твърденията в социалните мрежи, че това е нагласена история Силвия отговаря: „Не, това е истински случай и не пожелавам на никого да му се случи”.

Тя ще получи награда от собственичката на магазина Галя и от кмета на селото Габриела Раловска. И двете обявиха, че са изключително благодарни на младата жена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини