Пастир се жали, че бил отвлечен от бивш работодател

42-годишен пастир е бил пребит и отвлечен с кола от бивш работодател, който го върнал насила във фермата си да изработи стойността на загубени от него овце.

Отвличането е станало в понеделник към 19ч в село Каменово. Това съобщиха от полицията в Разград след сигнал от потърпевшия В.В. от областния град. Той се жалил, че предния ден е станал жертва на тежкото престъпление. Според обясненията му в понеделник гостувал на приятел в село Каменово. Вечерта нахлули трима мъже и го пребили. Натикали го в багажника на кола и го откарали в село Балкански. Там станало ясно, че сред похитителите бил негов предишен работодател. Той го обвинил, че В.В. загубил овце при паша. Сега трябвало да се върне да работи Ð

?а него, за да възстанови щетите. На следващия ден отвлеченият успял да се измъкне и пешком се върнал в селото, в което гостувал. От там, към 17ч, подал сигнал на полицията, че е жертва на отвличане.

Разследващите проверяват версията му и разпитват посочените от него лица, като извършители на похищението и саморазправата.

Ще се уточнява и защо домакинът му, при когото гостувал, не е сигнализирал органите на реда.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони