Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 17.10.2019

На 17 октомври 2019 да почерпят

Възрастен мъж се самоуби с преработен пистолет в Бургас

Фермери блокираха магистралите в Нидерландия

Сирийски правителствени войски са влезли в северния град Кобане край турската граница

Британската телевизия пуска канал без новини за Брекзит

Турция готова на санкции от САЩ Кремъл иска да е посредник между Дамаск и кюрдите

Тръмп: Конфликтът в Сирия е между Анкара и Дамаск и те трябва да си го решат

Голям пожар изпепели склад за кабели в Плевен

Голи тела обитават „Къщата на София”

Лозан Панов потъпква законите, професионалния дълг и чест

Съветът за сигурност на ООН: Има риск от „разпръскването“ на пленени дейци на „Ислямска държава“ в Сирия

„Черна роза“ вече и на българския екран

Започва изграждането на скейтпарк в Стара Загора

Всеки пети българин мизерства

Хванаха Назиф Ахмедов, дирен за убийството на малката Ани в Гърция

Хванаха Назиф Ахмедов, издирван за зверското убийство на малката Ани в Гърция. Той ще се изправи пред съда заедно с майката и бащата на детето.

С постановление от 17 февруари Окръжната прокуратура в Габрово задържа за 72 часа 30-годишният Назиф Ахмедов от Дряново, обявен за издирване с Европейска заповед за арест. Това съобщиха от Апелативната прокуратура във Велико Търново. Назиф Ахмедов бе обявен за международно издирване по издадена от Прокуратурата в Атина.

Искането е за предаване на лицето във връзка с провеждане на наказателно производство за съучастие в убийство на 4- годишната Ани, придружено с последващо прикриване на следите от зверството.

Предстои Окръжната прокуратура в Габрово да внесе искане в съда за вземане на постоянна мярка „задържане под стража“ на Назиф Ахмедов. Обвинителният акт във връзка с убийството на Ани Борисова в Атина е внесен в съда. Той е от 51 страници.

Ани беше убита и разчленена от собствения си баща миналия април. В обвинителния акт присъства и името на 30-годишния Назиф Ахмедов, който се издирваше, както и неизвестно трето лице, чийто генетичен материал е бил открит в тъмното мазе, където е живяло 4-годишното дете.На подсъдимата скамейка ще бъдат изправени бащата Станислав Бакърджиев, приятеля му Назиф Ахмедов и неизвестен човек по обвинение за преднамерено убийство, гавра с мъртъв и използване на оръжие. Пред съда ще бъде изправена и майката на Ани, 25-годишната Димитрина Борисова с обвинение за излагане на риск на непълнолетен, от който риск е настъпила смъртта, като в същото време съдиите отчитат факта, че същата не е знаела какво става с дъщеря й.

За лъжесвидетелство ще дава показания 60-годишния гръцки гражданин, при който двамата родители бяха отседнали докато “издирваха” дъщеря си. В същото време документите и свидетелските показания не оставят никакво съмнение за присъствието на 30-годишния приятел на бащата Ники – Назиф Ахмедов по време на престъплението.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.