Плеймейтката Марешка отпадна от „Игри на волята“

20 интересни факта за алкохола

Над 60 са вече жертвите при експлозията в джамия в Афганистан

Апетитът за сладко е признак за лош сън

Борис Джонсън: Ще напуснем ЕС на 31 октомври, дори ако споразумението бъде отхвърлено от депутатите

Обезвредиха съмнителен предмет на лондонска улица

Йозджан Дениз нае нова вила

Меркел: Имаме много работа до постигане на споразумение по дългосрочния бюджет на ЕС

Признаха си спонсори на Мая ДБГ си спомниха, че платили билбордовете на Манолова

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Нов случай на африканска чума при диво прасе в Ловешко

Оперираха мъжа, паднал във водопад в Беласица

Регулират цените на вносни лекарства Паралелният внос ощетява потребителите

Малина Крумова: 96% от катастрофите се дължат на грешки на водача

Нередовни пътници биха кондуктор в автобус в Пловдив

Вижте кои райони на София в петък ще са без водоснабдяване

На 19 февруари „Софийска вода“ временно ще спре водоснабдяването в някои части на София, съобщи дружеството. Мярката се налага заради ремонтни дейности.

На 19 февруари ще се подменя спирателен кран на ул. „Република“ с. Мрамор , ще се спре водоподаването от 9:00 до 21:00 часа в района на:
ул. „Христо Ботев“, ул. „3-ти март“, ул. „Нарцис“, ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Васил Левски“.

Ако ремонта продължи над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.

На 19 февруари , ще се подменят сградни водопроводни отклонения на ул. „Цигов чарк“ и ул. „Одеса“ кв. „Орландовци“ , и ще се спре водоподаването от 9:00 до 19:00 часа в района на: ул. „Цигов чарк“, по ул. „Одеса“ от ул. „Христо Станишев“ до ул. „Мара Бунева“.

Ако ремонтът продължи над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Одеса“ ъгъла с ул. „Христо Станишев“; ул. „Цигов чарк“ ъгъла с ул. „Александър Невски“.

За повече информация засегнатите от ремонтната дейност могат да се обърнат към Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 , или Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.