Свинското поскъпна с 45% за година Цената му е рекордна за последните 5 години

Българските купувачи на имоти се завърнаха по морето 60% от сключените сделки са с нашенци

Намериха корозирал снаряд във вилна зона „Киноцентъра“ в София

Десет адвокати бранят Баневи в спецсъда (обзор) Оставиха приватизатора в ареста

Трима работници пострадаха след падане от покрив в Чепеларско

Тарашат Кресна за изборен туризъм

Албин Курти: Несправедливо е Албания и Северна Македония да не започнат преговорите за присъединяване към ЕС

Премиерът на Испания посети Барселона Педро Санчес отказа да се срещне с лидера на Каталуния

498 жертви на пътя от началото на годината Младеж загина край Златица

Дневният център за деца с увреждания в Свищов представен в Германия като добра практика

Българин, търсен в Гърция, оставен само с мярка „подписка“

Еврокомисията ще препоръча отпадане на мониторинга над България

Проститутки на работа в РПУ-та и кметства

Проститутки стават чистачки и лъскат безвъзмездно полицейските управления и кметства, за да изкупят греховете си пред Темида, информира „Телеграф”. Полагането на общественополезен труд е част от пробацията, на която най-често се осъждат жриците на любовта у нас.

Въпреки че има и възможност те да бъдат изпратени в затвора, според юристи практиката у нас е секструженичките да отнасят при залавяне глоба и пробация. Самото им изправяне пред Темида не е лесно – жената трябва да признае сама вината си или да има свидетели, които да докажат, че тя получава пари за ласките си.

Варна е едно от най-големите сборище на проститутки и травестити, които денонощно вършеят по алеите и хотелите в комплексите край града и в нощните заведения. Всеки ден и всяка нощ полицаи задържат жрици на любовта и им връчват предупредителни протоколи със срок от 4 месеца, след което ги освобождават.

Една от проститутките е натрупала 27 протокола за три месеца. В Габрово пък нейна колежка беше осъдена на 6 месеца пробация, защото била спипана да работи на международен път Русе-Свиленград няколко пъти.

Полагането на общественополезен труд от проститутките може да става само в държавни или общински обекти. Няма да се допуска например педофил да работи в училище. Най-често наказаните с пробация секструженички ще чистят градински площи около РПУ-та. Предвижда се с тях да работят и психолози.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.