Проститутки на работа в РПУ-та и кметства

Проститутки стават чистачки и лъскат безвъзмездно полицейските управления и кметства, за да изкупят греховете си пред Темида, информира „Телеграф”. Полагането на общественополезен труд е част от пробацията, на която най-често се осъждат жриците на любовта у нас.

Въпреки че има и възможност те да бъдат изпратени в затвора, според юристи практиката у нас е секструженичките да отнасят при залавяне глоба и пробация. Самото им изправяне пред Темида не е лесно - жената трябва да признае сама вината си или да има свидетели, които да докажат, че тя получава пари за ласките си.

Варна е едно от най-големите сборище на проститутки и травестити, които денонощно вършеят по алеите и хотелите в комплексите край града и в нощните заведения. Всеки ден и всяка нощ полицаи задържат жрици на любовта и им връчват предупредителни протоколи със срок от 4 месеца, след което ги освобождават.

Една от проститутките е натрупала 27 протокола за три месеца. В Габрово пък нейна колежка беше осъдена на 6 месеца пробация, защото била спипана да работи на международен път Русе-Свиленград няколко пъти.

Полагането на общественополезен труд от проститутките може да става само в държавни или общински обекти. Няма да се допуска например педофил да работи в училище. Най-често наказаните с пробация секструженички ще чистят градински площи около РПУ-та. Предвижда се с тях да работят и психолози.

Коментари

Задължително поле