Сръбски медии намериха ново "малко коте" за Божинов. Валери: Пълни глупости

Нападателят на сръбския "Партизан" (Белград) Валери Божинов е набелязал бившата приятелка на Неймар за своето ново "малко коте". Сръбските медии твърдят, че футболистът има връзка със сексбомбата Сорая Вучелич. Потвърждение за това са думите на много близък приятел на Вулечич, който признава за набезите на Божинов.

"Не спираше да я обсипва с комплименти. Казваше й, че е най-красивата, че е неговото малко коте. На рождения си ден Божинов беше в нейния апартамент, където остана заедно до сутринта. Дори е щял да закъснее за тренировка. Двамата обаче не искат да разкриват по никакъв начин взаимоотношенията си. Доказателство за това е, че когато той й гостува, паркира колата си в гараж в сградата, до който почти никой няма достъп", разкри близкият на 29-годишната красавица.

Сръбските медии, като medio.rs и alo.rs констатират, че Вучелич явно не може да живее без да има до себе си футболист. Споменати са имената на няколко от бившите любовници на сръбкинята, като най-яркото име сред тях е това на бразилската звезда на Барселона Неймар. Отбелязани са и връзките на Валери, като се акцентира на разводът му с Николета Лозанова и последвалите му завоевания.

Футболистът обаче категорично отрече твърденията на булевардните медии. Той ги определи като "глупости, които не го интересуват". Валери Божинов подчерта, че го вълнува само дербито с "Цървена звезда".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена