Блокади в Коматево за дербито

Сух режим със заповед на кмета на Пловдив Иван Тотев ще има в събота в Коматево за 101-вото пловдивско дерби между "Ботев" и "Локомотив". Забраната за продажба на алкохол влиза в сила от 8 ч сутринта и ще трае до 15 ч.

Между 10 и 15 ч пък ще се спира движението към футболната база на “канарчетата", която ще бъде обсадена от полиция и жандармерия. С охраната на взривоопасния мач на стадиона и по улиците на града под тепетата ще бъдат ангажирани над 400 души, сред които и частни гардове от фирма “Алфа СОТ".

Вратите на стадиона ще бъдат отворени още в 11 ч - два часа преди началото на срещата, тъй като ще се извършват стриктни проверки и няма да се допускат лица в нетрезво състояние и малолетни без придружител.

Естествено, ясно е, че на стадиона няма да има празно място. Двете агитки ще бъдат насочвани по различни маршрути и при стриктна охрана от полиция, за да се избегнат сблъсъци.

Националът на “Ботев" Тодор Неделев е вече напълно здрав, показаха последните тестове на халфа, който преди седмица страдаше от остро възпаление в лявото бедро. ”Лично за мен няма значение кой ще вкарва головете. Важното е да спечелим, и то не само предстоящото дерби, но и следващите мачове", коментира Тошко.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ