Съседка на трите жени от къщата на ужасите в Свищов: Като деца момичетата бяха даровити, пишеха стихове и рисуваха

Новото чешко правителство загуби вот на доверие в парламента

Васил Велев: МВР е префинансирано, заплатите там не са толкова ниски, колкото казват

Звънят от остров в Атлантика

Пощальон влезе в затвора, открили 19 000 писма в дома му

Отпада идеята за двойно по-скъпа синя зона в София (обзор) Ще се забранява влизане в центъра на града според номерата на автомобилите

Опашки от тирове на Калотина, Капитан Андреево и Дунав мост

Австралия обяви конкурс за спасяване на Големия бариерен риф Дава 2 млн. канадски долара награда

Валери Симеонов: Протестите против втори лифт в Банско са част от предизборна кампания

Прищина: Сърбия да не използва за политически цели убийството на Оливер Иванович

Таня Андреева: Държавата не бива да плаща дълговете на общинските болници

Борисов ще участва на форума в Давос

Шефът на “Teлeлинк” купи хърватски TV доставчик

Готвят нов превод на български на Истанбулската конвенция Терминът "джендър" предизвиквал неразбирания

Пускат държавен дълг с рекорден срок от 25 г. На инвеститорите ще бъдат предложени книжа за 100 млн. лв.

Хигиенистка спря търг на летище София за 13 млн. лв. (обзор)

Бойко Борисов е отменил обществената поръчка за 13 млн. лв., с която бе наета нова фирма за почистването на терминалите на летище София. Новината стана ясна от фейсбук профила на една от хигиенистките на аерогарата Евелина Петрова. Намесата на премиера се случи 14 дни след като чистачките на летището излязоха на протест срещу съкращаването им.

“Вярвате ли в чудеса?! Аз – да! Преди половин час говорих с г-н Бойко Борисов, да, с г-н Бойко Борисов – министър-председателя на Република България. Той каза, че независимо от всички сложности и трудности, които ще му струва това, ще прекрати договора и ще ни остави да работим на летището. Трудно мога да сдържам вълнението си, още по-трудно сълзите си, нямам думи, с които мога да изразя всичко, което бушува в мен, но знам едно – удари ме гръм! Пожелавам на всеки поне веднъж в живота си да се почувства така значим. Аз съм чистачката, на която се обади Премиерът. Господин Борисов спасява моето семейство, спасява нашите семейства!!! Ние знаем колко трудно ще бъде това за него. И точно поради тази причина още повече сме признателни и благодарни! Господин Борисов, Бог да Ви благослови!”, написа във фейсбук Петрова.

Съобщението й бе споделено и на фейсбук страницата на министър-председателя. Чистачките на летището организираха благодарствен митинг вчера на правителствена аерогара където Борисов трябваше да кацне от Брюксел. Посещението му обаче се удължи, опечената за него баница изстина и хигиенистките очакваха видео връзка с премиера.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.