Хигиенистка спря търг на летище София за 13 млн. лв. (обзор)

Бойко Борисов е отменил обществената поръчка за 13 млн. лв., с която бе наета нова фирма за почистването на терминалите на летище София. Новината стана ясна от фейсбук профила на една от хигиенистките на аерогарата Евелина Петрова. Намесата на премиера се случи 14 дни след като чистачките на летището излязоха на протест срещу съкращаването им.

“Вярвате ли в чудеса?! Аз - да! Преди половин час говорих с г-н Бойко Борисов, да, с г-н Бойко Борисов - министър-председателя на Република България. Той каза, че независимо от всички сложности и трудности, които ще му струва това, ще прекрати договора и ще ни остави да работим на летището. Трудно мога да сдържам вълнението си, още по-трудно сълзите си, нямам думи, с които мога да изразя всичко, което бушува в мен, но знам едно - удари ме гръм! Пожелавам на всеки поне веднъж в живота си да се почувства така значим. Аз съм чистачката, на която се обади Премиерът. Господин Борисов спасява моето семейство, спасява нашите семейства!!! Ние знаем колко трудно ще бъде това за него. И точно поради тази причина още повече сме признателни и благодарни! Господин Борисов, Бог да Ви благослови!”, написа във фейсбук Петрова.

Съобщението й бе споделено и на фейсбук страницата на министър-председателя. Чистачките на летището организираха благодарствен митинг вчера на правителствена аерогара където Борисов трябваше да кацне от Брюксел. Посещението му обаче се удължи, опечената за него баница изстина и хигиенистките очакваха видео връзка с премиера.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини