Водещата Марина Цекова стана Мис телевизионен чар 2015

Водещата на Новините на Нова Марина Цекова получи престижното телевизионно отличие „Мис Тв чар” за 2015 г. Всяка година по традиция наградата се присъжда на популярно телевизионно лице, което в допълнение към журналистическите си постижения е спечелило и симпатиите на зрителите през изминалата година.

„Тази награда е сладък товар, който ще трябва да доказвам, че заслужавам да нося. Защото всеки ден се убеждавам, че зрителите ни имат нужда от стойностни материали и ги оценяват високо. За мен е важно да давам различна гледна точка на хората, да им показвам това, което остава невидимо с репортажите и темите, които правя”, сподели с усмивка Марина Цекова на церемонията по награждаването на „Мъж на годината 2015”, организирана от Дарик радио.

Марина Цекова е продуцент на „Темата на Нова” и един от изявените репортери на Нова телевизия. За своите репортажи през пролетта на 2014 г. е удостоена с признанието „Достойните българи”. Същата година е отличена и от Българската търговско-промишлена палата за обективно отразяване на проблемите на бизнеса в страната.

Марина стои зад някои от най-силните репортажи в ефира на Нова - тя разкри колко струва цената на дете на черно в поредица от разследващи материали, срещна зрителите с „Отбора на надеждата” - националите от българския отбор по футбол за бездомни хора, и направи зрителите свидетели на много други вълнуващи разкази.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица