Шоуто, което създаде Доналд Тръмп, тръгва по Нова тв

Шоуто, благодарение на което Доналд Тръмп се сдоби със звезда на Алеята на славата, тръгва през март по Нова тв. "Звездни стажанти" (Celebrity Apprentice) е култово предаване за американците - нагледно доказателство за това, че американската мечта може да бъде осъществена.

14 български известни мъже и жени ще забравят всекидневието си на известни личности и ще застанат на най-ниското стъпало в корпоративната структура - като обикновени стажанти. Те трябва да дадат всичко от себе си, за да изпълнят поставената им от шефа задача. А ако не се справят - подлежат на уволнение. Знаменитостите ще са разделени на два отбора. Успехът им ще се измерва по различни критерии - от това колко пари са успели да съберат до това колко са креативни идеята, посланието и други елементи от зададения им проект. За всяка възложена задача отборите избират мениджър.

Мениджърът на отбора победител получава цялата събрана сума от задачата за своята кауза, докато мениджърът на победения отбор отива на елиминации заедно с двамата, които според него са се справили най-зле. В края на всеки епизод един от тримата е „уволнен” от шефа и отпада от състезанието.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица