Баща търси дъщеря си в Нови пазар, изби грешна врата

Пиян родител се нахвърли върху тийнейджър в град Нови пазар, строши вратата на къщата му, защото смятал, че вътре е дъщеря му. Оказало се, че е направил грешка, но се осъзнал късно. Районният съд в Нови пазар е наложил 250 лв. глоба за хулиганството на бащата.

Престъплението и наказанието за 51-годишният Емил Г. станали в един и същи ден в края на седмицата. Към полунощ бащата забелязал младеж, който се прибирал в дома си на ул."Хан Крум" и се нахвърлил към него: "Ти ли отмъкна дъщеря ми, ти ли ми я взе". К.Й. му обяснил, че не познава момичето и пробвал да се прибере, но неканеният гост започнал да рита входната врата. Успял да я сцепи, изкъртил я и я извадил от пантите. Младият мъж подпирал с едната ръка отвътре, с другата по телефона търсел помощ от 112. Накрая пуснал останките и излязъл от къщата. Свидетел на буйството станала и шашната съседка пенсионерка, която се разбудила от трясъците.

Пристигналите униформени заварили пияния да сипе закани, прибрали го в ареста и го актували по Указа за борба с дребното хулиганство. Освен с глоба, случката завършила и с големи извинения от бащата, който се припознал.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони