Перверзник блудствал с деца след погребението на майка си в Русе

20-годишен перверзник се гаврил с две деца на роднини в деня, когато погребал собствената си майка в Русе. Това стана ясно от внесения обвинителен акт в окръжния съд. Предстои да се насрочи наказателно дело, съобщиха от Великотърновската апелативна прокуратура.

Николай Г. е обвинен, че за 2 г. блудствал трикратно с три малолетни хлапета. След първия случай на посегателство с 11-годишното момче и 10-годишното момиче те не посмели да се оплачат на родителите си, установило разследването. Николай бил стар познайник на полицията и се движел с криминално проявени приятели.

Педофилът продължил да издевателства над едно от децата и го принуждавал да удовлетворява половия му нагон с бой и заплахи, че ще го пребие и продаде органите му. При поредната засечка на малчугана и негов връстник Николай ги подлъгал да отидат в дома му, където отново блудствал с хлапетата. Накрая те не издържали и разказали вкъщи за издевателството на комшията им. След подадената жалба той бил задържан в ареста, където очаква процеса.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право