Гришо "стреля" срещу Шарапова

Григор Димитров се завърна в Акапулко, където спечели една от титлите си във веригата АТР. Преди старта на състезанието Гришо се пусна в откровения.

"Получих невероятно обаждане да се събудя във всеки аспект от живота ми - каза Димитров. - Смених треньора си, Мария (Шарапова - б.а.), всичко в личен план се промени. Не е лесно. Разбрах, че трябва да се тренира много здраво и разбрах кои са истинските ми приятели. Аз съм позитивен човек. Отново се наслаждавам на тениса. Научих се как да не живея за други. Това беше повече от жизнен урок. Вярвам, че завинаги ще забравя миналата година."

Димитров се появи в Акапулко с новата си приятелка Никол Шерцингер. Двамата вече са една от най-известните спортни двойки.

Гришо участва и в интересна анкета в мексиканския град. Българинът бе запитан какво би направил, ако стане президент на АТР, мъжката световна тенис организация. "Голям фен съм на колите и бих шофирал за всеки турнир", казва Димитров.

В същото време Роджър Федерер се възстановява от операция на менискуса в Швейцарските Алпи. Най-великият тенисист обяви, че февруари е месец само за семейството му, след като загуби полуфинала на Аустрелиън Оупън от Новак Джокович.

В отсъствието на своя голям конкурент Ноле не спира да пуска селфита от Дубай, където миналата година загуби от Роджър на финала. От началото на 2016-а Джокович не е загубил мач и има 11 победи.

Румънката Симона Халеп пък заяви, че краят на доминацията на Серина Уилямс идва. "Тя е много добре, но вече не е непобедима", рече световната №4. Уилямс падна на финала на Аустрелиън Оупън от германката Ангелик Кербер.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт