Цар и княз валидираха картичка Инициативата е на Румен Петков

Момиче почина в гимназия в Димитровград Трагичният инцидент е станал в час по физическо

Михаил Касабов – президент до конгрес

БАБХ изтегли от пазара над 250 кг пушена риба от Румъния, заразена с листерия

Веселин Марешки оправдан на първа инстанция за изнудване и заплахи Приятели на ищеца окупираха съда с плакати и викове "Мафия" и "Продажници"

Скандален италианец: Със сър Алекс уговорихме мач, дадох му „Ролекс“

Изоставиха бебе пред петричката болница

Енергийният министър инспектира нова инфраструктура за стъкларските заводи в Търговище

Експлозия в джамия в Афганистан уби най-малко 28 души и рани десетки

Димитър Радев: Решението за еврото е стратегическо, а не конюнктурно

Камери спряха грабежите в Слънчев бряг Над 300 покриват 80% от територията на най-големия курорт у нас

Япония премахна забраната за внос на българско пилешко

БНБ пуска нова банкнота от 50 лева с нови защитни елементи Влиза в обращение от 1 ноември тази година

Баба спаси със забрадка съпруг от смърт

Мъж падна върху работещ циркуляр, докато режел дърва, отряза си ръката, а съпругата му го спасила от кръвозагуба и смърт като пристегнала крайника, който се държал само на кожа. Бабата от шуменското с. Сини вир ползвала за целта забрадката от главата си, разказа кметът на селото Февзи Али.

Медици от болницата в Шумен са изненадани и разказват, че пациентът дошъл с много правилно стягане, направено като с професионален турникет. В болницата се наложило да срежат здравата превръзка.

74-годишният Мустафа Сюлейман имал голям късмет и заради това че внукът му бил на гости от ден, имал кола и като станал инцидентът го закарал сам до болницата в Шумен. Момчето взело към 40 км. разстояние с много висока скорост, за да спаси дядо си, разказват местни хора. Пенсионерът пристигнал в болницата към 16,05 ч., а след минути вече бил на операционната маса. Махнали ръката, отрязана малко над лакета, но бил спасен животът му. За кратко бил в реанимация, загубил кръв, но вече е изведен без опасност за живота, казаха лекари. Предстои още една интервенция.

В село Сини вир разказват, че само преди две седмици Мустафа пак лежал в болница, заради сърдечни болежки. „Оправиха го и пак се втурна да работи и така стана белята“, коментират съселяни. Мустафа бил от най-религиозните в селото и не пропускал молитва в джамията.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.