Eventex 2016 събира международния елит на конферентната индустрия в София

Крути Парех, единствената жена-менталист в Азия, Чарлз Маркъс от Топ 60 на мотивационните лектори в света и Роб Дейвидсън, един от 50-те най-влиятелни хора в конферентната индустрия на Обединеното кралство ще участват в тридневния маратон Eventex на 16-18 март. Участниците в международния форум ще научат как да прилагат успешно холистичния подход в събитийния мениджмънт и управлението на персонал. Промо билетите за Eventex в продажба до 26 февруари се изчерпват.

Бизнес консултанти и професионалисти в областта на комуникацията, и продажбите от САЩ, Канада, Великобритания, Холандия, Германия, Норвегия, България и Индия ще участват в тазгодишното издание на международния форум Eventex 2016. 6 майсторски класа, конференция и връчването на международните награди за събития в световен мащаб Eventex Awards привличат участници от България и света.

Сред лекторите на 16 март е Роб Дейвидсън, управляващ директор на международната консултантска фирма MICE Knowledge, ще разкрие защо програмата Incentive Travel се смята за по-ефективно средство за мотивация от паричните бонуси. Той ще представи в примери как с незабравими пътувания да стимулирате и задържите най- добрите си служители.

Маркетинг специалистите, копирайтърите и ПР експертите ще чуят лично от Михаел Хайпел, водещ немски маркетингов експерт, как да превърнат комерсиалните фрази в работещи и атрактивни послания чрез инфографики и видеосъдържание за минути. На 17 март той ще им покаже кои са най-новите безплатни апликации за създаване и промотиране на съдържание.

Вечерта на 17 март ще станат известни и носителите на шестите международни награди Eventex Awards. 57 финалисти в 19 категории от Европа, Азия, Америка и Австралия, като САЩ, Русия и Холандия очакват решението на журито от 34-ма събитийни професионалисти. 12 български проекта са сред финалистите.

На 18 март конференцията с акцент “Успешни събития чрез холистичен подход” ще събере елита на световните бизнес консултанти и ивент експерти - Крути Парех, Чарлз Маркъс и Ручи Агарвал, маркетинг директор в Microsoft India. Те ще демонстрират как личното отношение и успешната комуникация превръщат всяко събитие и бизнес в незабравимо, и печелившо начинание.

Промоционалните билети в 5 категории за участие в майсторските класове, конференцията и гала награждаването са в продажба до 26 февруари – за повече информация - тук. Регистрацията за събитието ще е отворена в целия период, вкл. дните, в които се провежда, но ранната регистрация гарантира по-изгодни цени на билетите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес