10 000 лв. за кош от центъра в "Колодрума" в Пловдив

Награда от 10 000 лв. ще получи зрител в пловдивската зала "Колодрума", ако успее да вкара кош от центъра по време на 13-ото издание на баскетболния Мач на звездите-2016, обявиха организаторите на шоумача на 27 март.

След като в първите години на събитието никой така и не успя да отбележи, организаторите бяха оставили тази традиция "в килера", но сега наградата се връща. Произволно избрани зрители ще се състезават за шанса да отбележат от центъра и да грабнат чека. Щастливците ще бъдат определени с томбола чрез серийния номер на входния билет. Освен тази атракция ще има и демонстрационен мач "3х3" с участието на няколко звезди, сред които и световен шампион, а шоуто ще бъде украсено с конкурсите "Споко Умения", "Тройки Троя" и "Хипер Забивки".

Самият двубой ще срещне традиционно отборите на Фолксваген и Търкиш Еърлайнс, които ще бъдат с екипи в цветовете на пловдивските футболни грандове "Ботев" и "Локомотив". Тимът на "Фолксваген" ще играе в черно и бяло, а "Търкиш еърлайнс" - в жълто и черно. Гласуването за избор на състезатели ще започне на 29 февруари, като ще се избират по двама българи и двама чужденци на всяка от петте позиции, а останалите четирима състезатели ще бъдат определени от треньорите и организаторите в последната седмица преди двубоя.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба на преференциални цени от 5 и 8 лв. от 26 февруари до 20 март, а в последната седмица преди Мача на звездите хартийките ще се продават на 7 и 10 лв.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт