Slayer и Anthrax ще разтърсят София през май

Slayer и Anthrax ще се качат на сцената в "Зимния дворец" в София на 31 май от 20:00 ч.

Двете групи обединяват сили за ново европейско турне, от което ще е част концертът в България.

Билетите вече са пуснати в продажба. Първите 200 билета от двете ценови категории (правостоящи и седящи) ще са на промоционална цена – съответно 50 и 60 лв. Следващите ще са на цени 60 и 70 лв., а в деня на концерта 70 и 80 лв.

Slayer съществува от 1981 г и е една от най-влиятелните траш метъл групи в света. Многократно са номинирани за награди "Грами". Групата е в състав Tom Araya (вокали и бас), Kerry King (китара), Gary Holt (китара) и Paul Bostaph (барабани). Те ще представят на концерта в България новия си 12-ти студиен албум “Repentless”, както и всичките си големи стари хитове.

Anthrax също се сформират през 1981 г. И те многократно са номинирани за "Грами" и са една от най-популярните метъл групи - продали са над 10 милиона копия от албумите си. Днес бандата е в състав - Joey Belladonna (вокали), Frank Bello (бас), Charlie Benante (барабани), Jonathan Donais (китара) и Scott Ian (китара). На концерта в София ще изпълняват песни от 11-тия им студиен албум, както и старите и популярни свои хитове.

Припомняме, че и други метъл гиганти - Megadeth - ще имат концерт у нас тази година. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес