Приятелката на единия от биячите от Околовръстното: Дълбоко се извинявам

Людмила Димитрова, приятелка на Александър Гечев, един от биячите на Околовръстното, заяви пред bTV, че ако той е виновен, ще застане зад постъпките си и ще си понесе наказанието.

Според нея Гечев съжалявал за случилото се, но нещата не били както изглежда, и той няма толкова вина. Той бил шофьор на Ивайло Борисов - Ториното само от месец. Когато приятелката му го попитала за побоя на Околовръстното, той отговорил: „Не искам да говоря, вярвай ми, не съм толкова грешен, ще видиш“,

Димитрова изрази ясно позицията си относно случилото се: „Този клип, който видях, е шокиращ. Не си го обяснявам, и то в 2016 г. Това може да се случи на мен и детето ми. Аз постоянно шофирам“. Тя каза още: „Искам да се извиня дълбоко на тези хора, на тези потърпевши. Ей така, просто, като един нормален гражданин“.

За побоя над младеж на Околовръстното шосе на София, случил се на 25 февруари, освен Аленсакдър Гечев, са арестувани и Георги Близнаков, Христо Христов, и Мартин Марков. Всички те, оказа се, са охранители на дясната ръка на Златко Баретата, Ивайло Борисов-Ториното.

Побоят предизвика осъдителни реакции в интернет, а побойниците бяха предизвикани от ММА борци да се бият на ринга с тях като равностойни партньори, в съотношение един към един, а не четирима на един, както е станало при сблъсъка на Околовръстното.

От Киев пък поискаха екстрадация на Георги Близнаков, заради съмнения за убийства в Донбас.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини