Новите хватки на пандата

“Кунг-фу панда 3” е предопределен финансов хит, стъпил тежко и сигурно върху прекрасното финансово наследство на първите два анимационни хита, които затвърдиха бранда и се превърнаха в предпочитано семейно развлечение. Този път сюжетът е структуриран около отдавна изгубеният баща на протагониста Поу, озвучен от комика Джак Блек. Таткото се появява и убеждава своя наследник да поемат към тайния рай на пандите, където идеята е да се срещнат с цяла пъстроцветна колекция от забавни персонажи.

Драматургичният конфликт е стартиран в момента, в който свръхестественият антагонист Кай започва да опустошава Китай, побеждавайки всички значими кунг-фу майстори. Сега Поу трябва да направи невъзможното - да се опита да научи на бойното изкуство цялото село, пълно с мекушави, хумористични и тромави събратя. Те трябва да се трансформират в армия от върховни бойци.

Режисьори на третата част от анимационната поредица са Дженифър Ю, Алесандро Карлони, а ролите са озвучени от световноизвестни екранни изпълнители като Джак Блек, Дъстин Хофман, Браян Кранстън, Джеки Чан, Анджелина Джоли, Кейт Хъдсън, Дейвид Крос, Сет Роугън, Уейн Найт и др.

Прогнозите са за поне половин милиард долара глобални приходи от продажба на билети.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино