Колко е разликата между хубавата и грозната жена?

Майка от София твърди, че неизвестна жена нападнала детето й пред училище Смята, че агресията е на расистка основа, защото детето е мулат

Автобусни превозвачи: Тол системата е последното нещо, заради което бихме протестирали

Кола блъсна и уби пешеходка във Враца

Автобус с деца катастрофира край Ямбол Няма пострадали при инцидента

Извадиха тела на шестима загинали след изригването на вулкан на остров Уайт

Мъгла в района на проходите „Петрохан“, „Шипка“, „Дюлински и „Приморски“

Остава тежко състоянието на детето, блъснато от кола на НСО

Консервативната партия на Борис Джонсън печели мнозинство в британския парламент

Очаква ни затопляне на времето Температури около и над 15 градуса

Мачовете и спортът по телевизията днес, петък, 13 декември 2019

„Лудогорец“ продължава в Европа и напролет!

Дневен хороскоп на Алена за петък, 13.12.2019

На 13 декември 2019 да почерпят

Външният министър на Македония: Езикът ни има свое историческо развитие и е признат от лингвистите

Пеевски се оттегля от сделката за „Химко“ (обзор)

Заради „необоснования политически натиск и продължаващата медийна кампания против мен, изострена в последните седмици и отразяваща се изключително негативно както върху дружествата, в които имам участие, така и върху други стопански субекти, с които нямам никаква връзка, ме накараха да се откажа от сделката за закупуване активите на „Химко“-Враца“.Това написа в обръщение до медиите народният представител Делян Пеевски.

Той припомня, че през януари 2016 г. дружеството „НСН Инвестмънт“ ООД, в което е мажоритарен собственик, внесло необходимия депозит и участвало като кандидат в търга за закупуване на активите на „Химко“-Враца. „Намерението ми бе дружеството купувач да възстанови част от производството на химическия завод и да открие нови работни места в град Враца“, каза още депутатът.

Той определя като „недопустимо в държава членка на ЕС чрез натиск и негативни кампании да се унищожава бизнесът, да се злепоставя доброто име на български фирми и да се възпрепятства дейността им“. „Отказвам се да участвам занапред в български бизнес проекти, за да запазя от унищожаване всеки потенциален мой бизнес партньор, който би бил нарочен като „свързан с Пеевски”, обяснява Пеевски.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.