Пригответе се за пролетна поквара: “Купонджийки 2" с нов режисьор

Продължението на един от най-интересните филми за последните пет години продължава да е на ниво проект в прогрес. Става въпрос за разкошния арт трилър на “Купонджийки”.

Авторското бижу на провокатора с камера Хармъни Кроийн предложи аморален, подривен и сатиричен поглед към парти културата на съвременните американски младежи. Филмът мимикрираше под формата на младежко забавление, но всъщност бе перверзна гавра с хедонизма, материализма и антиинтелектуалната гордост на хората, които описва - четири колежанки, които мечтаеха за мокра и мръсна пролетна ваканция във Флорида. Но нямаха пари.

И затова три от тях обраха заведение за бързо хранене, а първият досег с престъпността им даде свобода. Във Флорида те срещнаха белия гангстер/рапър Ейлиън (страхотен Джеймс Франко), който плени въображението им с чаровната си простащина и слабоумен стил. Той бе примитивен, но привлекателен за плажните зайчета, които смятаха, че върховното парти заключва в себе си смисъла на живота.

Продължението ще има друг режисьор, а сценарият е написан от живия класик на шотландската литература Ървин Уелш („Трейнспотинг”).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино