Професорът от НСА: Секс или 400 долара - цената на изпит в Академията

400 долара или секс е цената, за да бъде взет изпит без учене в НСА. Това разкрива пред адреналинката Ваня скандалният професор от Академията Николай Колев. Той бе изловен от скрита камера на „Господари на ефира” по Нова телевизия.

След серията от репортажи на „Господари на ефира“ Колев бе уволнен от НСА. В клипът излъчен снощи се вижда как той разказва подробно на адреналинката Ваня какви са опциите да бъде взет изпит без да се учи в НСА, а те са три - да имаш роднина преподавател, да се чете - „което в днешно време не става” и уреждане на въпроса със секс и пари. За това третото били „създадени доста връзки и той работел по въпроса, стига да бил достатъчно мотивиран”.

„Момиче ти на кой свят живееш, бе“, пита професорът Ваня и й обяснява, че повечето студентки в спортната академия избирали лесни начин с разтварянето на краката и получавали прилични оценки без да се морят да четат за изпити. И тя трябвало да се огледа около себе си и да си направи равносметка как ще взима изпитите най-лесно.

Скандалният професор обяснява още, че това са изградени практики в спортната академия.

Както Труд писа, вчера Софийска районна прокуратура се самосезира и започна проверка по случая.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини