Гърция ще излезе от спасителната си програма без да иска предпазна кредитна линия, заяви Ципрас

Германец се отмести от пътя на Григор

Министър Нено Димов: Няма критични язовири в страната Източват 10 млн. кубика от „Искър“, събраха тон боклук от „Огоста”

Най-строгият рефер свири дербито

Затворник по време на отпуска набил и ограбил сливенец

Постоянен арест за Йордан Исаев, който рани полицайка с бомба на мач Разказал за случилото се на майка си и на приятелката си, но нито една от тях не се обадила в полицията

Столичната община ще проведе пилотен проект за скринингово флуорографско изследване на дихателната система

Сълзи от щастие и среден пръст за „Юве“

Премиерът Бойко Борисов ще участва в Съвета за сътрудничество на високо равнище между, България, Румъния, Сърбия и Гърция

Премиерът Бойко Борисов ще участва в Срещата на върха на ПСЮИЕ

Лек автомобил се блъсна във военен камион на магистрала “Тракия”, няма пострадали

Засипаха с критики проектите за разделяне на три на Закона за движение по пътищата

Настаниха в общинско жилище бедстваща самотна майка с две деца Едното от момчетата е в инвалидна количка и майката изминаваше по 4 км пеша, за да го води на училище

Министър-председателят на Армения подаде оставка

Британски финансов експерт съди Фейсбук за фалшиви реклами от негово име

“Господари на ефира” за твърденията на проф. Колев от НСА за манипулации: Готови сме да предоставим записите на прокуратурата, материал има много

От “Господари на ефира” изразиха готовност да предоставят записите със скрита камера на скандалните разговори между проф. Николай Колев от НСА и студентката бивша адреналинка Ваня на прокуратурата.

“Слушах на живо пълните разговори. Само разговорът в ресторанта е над 30 минути. Така че материал за професор Колев има много”, обясни пред Нова ТВ Красимир Луканов, ръководител на екип “Репортажи” в „Господари на ефира”.

Адвокатът на проф. Колев Христо Ботев заяви, че разполага с експертиза, която сочи, че артикулацията на устните на записа не съвпада с думите, които се чува да казва клиентът му в най-пикантните моменти. Защитникът обаче отказа да обяви къде и от кого е направена въпросната експертиза.

Луканов обясни, че специално за първия разговор скритата камера е била настроена за разговор в седнало положение в кабинета на професора, но той е изненадал екипа, като е посрещнал Ваня още пред сградата.

Адвокат Ботев попита защо проф. Колев не е бил разобличен от студентката чрез полиция при предаване на пари или започване на секс.

“Как изобщо подобни хора стават професори? Такива типове подгониха младите хора от България”, коментира Луканов.

Репортерът Боби Баклинов, който сгащи проф. Колев по хавлия в хотелската стая, призова уволнения преподавател да си признае “като Клинтън”.

Красимир Луканов обяви, че след излъчването на скритата камера на Ваня, към предаването са завалели сигнали за лоши практики в НСА. „Ако дори 5% от това, което получаваме, е истина, прокуратурата трябва да си отвори постоянен офис в НСА”, коментира ръководителят на екип “Репортажи” в “Господари на ефира”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.