На 17 юли 2018 да почерпят

Вижте Илиана Раева по бански (МНОГО СНИМКИ)

Джон Маккейн: Пресконференцията на Тръмп с Путин беше срам

Пловдив посрещна частица от мощите на свети апостол Андрей Първозвани

Москва скастри Заев заради твърденията му за руска намеса в протестите в Македония

Александра Митева, БАБХ: Наличието на чума бе установено на 23 юни и потвърдено от френска лаборатория

Кметът поздрави бургаски спортисти

Нов данък „Градушка” удря цените на масовите застраховки

Тръмп – Путин, четири часа, които могат да променят света (обзор)

МОН въвежда промени в датите на изпитите след 7-ми клас и ваканциите

Предлагат стандарт „планински продукт“ Обсъждат данъчни стимули за определени региони

Вижте НА ЖИВО как Франция посреща шампионите си (ВИДЕО)

С акции погват травеститите на бул. „Христо Ботев“ в София Столичната община няма да глобява за качване с колело по бордюр

Затягат граничния контрол заради чумата (обзор) АПИ ежедневно ще почиства пътя преди контролните пунктове

Румен Порожанов: Чума наистина има и тя е потвърдена с всички лабораторни проби

„Господари на ефира“ за твърденията на проф. Колев от НСА за манипулации: Готови сме да предоставим записите на прокуратурата, материал има много

От „Господари на ефира“ изразиха готовност да предоставят записите със скрита камера на скандалните разговори между проф. Николай Колев от НСА и студентката бивша адреналинка Ваня на прокуратурата.

„Слушах на живо пълните разговори. Само разговорът в ресторанта е над 30 минути. Така че материал за професор Колев има много“, обясни пред Нова ТВ Красимир Луканов, ръководител на екип „Репортажи“ в „Господари на ефира”.

Адвокатът на проф. Колев Христо Ботев заяви, че разполага с експертиза, която сочи, че артикулацията на устните на записа не съвпада с думите, които се чува да казва клиентът му в най-пикантните моменти. Защитникът обаче отказа да обяви къде и от кого е направена въпросната експертиза.

Луканов обясни, че специално за първия разговор скритата камера е била настроена за разговор в седнало положение в кабинета на професора, но той е изненадал екипа, като е посрещнал Ваня още пред сградата.

Адвокат Ботев попита защо проф. Колев не е бил разобличен от студентката чрез полиция при предаване на пари или започване на секс.

„Как изобщо подобни хора стават професори? Такива типове подгониха младите хора от България“, коментира Луканов.

Репортерът Боби Баклинов, който сгащи проф. Колев по хавлия в хотелската стая, призова уволнения преподавател да си признае „като Клинтън“.

Красимир Луканов обяви, че след излъчването на скритата камера на Ваня, към предаването са завалели сигнали за лоши практики в НСА. „Ако дори 5% от това, което получаваме, е истина, прокуратурата трябва да си отвори постоянен офис в НСА”, коментира ръководителят на екип „Репортажи“ в „Господари на ефира“.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.