Арестуваха двама души за подпалването на четири пожара в Гърция

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 26 август 2019

Розово фламинго подлудява летище Бургас Аеропортът има надеждна звукова система

София планира 52 нови електробуса

Екстремна опасност от пожари в 11 области у нас се очаква утре

Над 1000 учители не достигат за страната Според синдикати педагозите са малко заради назначаването им на срочен договор

Катастрофа между три коли затруднява движението по магистрала „Тракия“

Гьобекли тепе и Зеугма – древният чар на Турция Югоизточната й част е все още непозната за туристите, но е истинска ориенталска приказка

Започнаха разговорите между външните министри на Франция и Иран по време на срещата на Г-7

Голям пожар гори край Охрид

Започва поредно издирване на жената птица Амелия Еърхарт - пионер в авиацията, изчезва без следа през 1937 г.

Самара Уивинг в сватбен съспенс “Докато смъртта ни раздели” е лятно жанрово забавление

Евакуираха плаж в Барселона заради бомба от Втората световна война

Деца от българската диаспора в Украйна, Сърбия и северна Македония посетиха Габрово Групата е част от втората национала кампания „Има и по-добро решение“

Иранска правителствена делегация е пристигнала в Биариц за срещата на Г-7

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в „Банкя“, „Лозен“, „Горна баня“ и „Лагера“

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщава пресцентъра на дружеството.

На 4 май , във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Симеон“ кв. „Градоман“, град Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, като при удължаване на ремонтната дейност, живеещите по ул. „Цар Симеон“ от ул. „Търнов рид“ до ул. „Кракра“, ул. „Нарцис“, ул. „Венера“, ул. „Гео Милев“, ул. „Искра“, ул. „Кукувица“, ул. „Кос“, ул. „Железничарска“; по ул. „Средна гора“ от ул. „Зора“ до ул. „Искра“ ще бъдат снабдени с алтернативно водоснабдяване от водоноски на адрес: ул. „Цар Симеон“ ъгъла с ул. „Венера“.

На същата дата , във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Незабравка“, село Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа по ул. „Незабравка“ и ул. „Здравец“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноски на ул. „Незабравка“ ъгъла с ул. „Здравец“.

На 4 май, във връзка с локализиране на авария на ул. „Полет“ , кв. „Горна баня“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между: ул. „Райловско градище“, ул. „Люлинска котловина“, ул. „Планета“, ул. „Равнище“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Вечерна прохлада“ №6.

Налага се спиране на водоподаването и на ул. „Житница“, жк. „Лагера“ на 4 май от 10:00 до 17:00, във връзка с изграждане на водопроводни връзки. Спирането на водата ще е в района на ул. „Житница“ от бул. „Цар Борис III“ до ул. „Хайдушка поляна“ (южно платно) бл. 1, бл. 2, бл. 3. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Житница“ бл.3.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.