„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в "Банкя", "Лозен", "Горна баня" и "Лагера"

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщава пресцентъра на дружеството.

На 4 май , във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Симеон“ кв. „Градоман“, град Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, като при удължаване на ремонтната дейност, живеещите по ул. „Цар Симеон“ от ул. „Търнов рид“ до ул. „Кракра“, ул. „Нарцис“, ул. „Венера“, ул. „Гео Милев“, ул. „Искра“, ул. „Кукувица“, ул. „Кос“, ул. „Железничарска“; по ул. „Средна гора“ от ул. „Зора“ до ул. „Искра“ ще бъдат снабдени с алтернативно водоснабдяване от водоноски на адрес: ул. „Цар Симеон“ ъгъла с ул. „Венера“.

На същата дата , във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Незабравка“, село Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа по ул. „Незабравка“ и ул. „Здравец“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноски на ул. „Незабравка“ ъгъла с ул. „Здравец“.

На 4 май, във връзка с локализиране на авария на ул. „Полет“ , кв. „Горна баня“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между: ул. „Райловско градище“, ул. „Люлинска котловина“, ул. „Планета“, ул. „Равнище“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Вечерна прохлада“ №6.

Налага се спиране на водоподаването и на ул. „Житница“, жк. „Лагера“ на 4 май от 10:00 до 17:00, във връзка с изграждане на водопроводни връзки. Спирането на водата ще е в района на ул. „Житница“ от бул. „Цар Борис III“ до ул. „Хайдушка поляна" (южно платно) бл. 1, бл. 2, бл. 3. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Житница“ бл.3.

Коментари

Задължително поле