16 пияни и надрусани зад волана по празниците

16 пияни или надрусани шофьори са били заловени зад волана по празниците. Един от тях катастрофирал самостоятелно на пътя между село Ясна поляна и Приморско, поради движение с несъобразена скорост. Това е Г.С., на 27 години от Приморско, карал с 1,65 промила алкохол, отчетен от дрегера.

Близо до супермаркет „Младост” в Слънчев бряг, служители от Районно управление – Несебър спрели за полицейска проверка "Опел Астра”, с бургаска регистрация, управляван от 34 годишния Ж.Х. от с. Гълъбец, шофиращ след употреба на алкохол с концентрация - 1,26 промила. Пак в комплекса, 39 годишният С.С. от Тетевен шофирал с 1. 30 промила.

По пътя Поморие - Каменар, неправоспособен моторист - А.Ч., 32 годишен от Поморие, карал с 1.70 промила. Също моторист, по пътя Бургас – Слънчев бряг, в района на КПП-2 в Поморие, управлявал мотопед без регистрационни номера и след употреба на алкохол с концентрация - 1,99 промила.

Р.С. от комплекс "Меден рудник" карал след употреба на метамфетамин, а 25 годишния Т.К. от Карнобат с 2,51 промила концентрация на алкохол. Сред засечените с алкохол са още шофьори от Средец, Карнобат, Бургас, Сунгурларе, Чирпан и Черноморец.

Сред тях най- пиян бил 43 годишният Е.Г. от Бургас, шофиращ след употреба на алкохол с концентрация - 2.73 промила, а белезници се наложило да използват срещу Р.Н., 41 годишен с 2.58 промила, който буйствал, а преди да бъде хванат и катастрофирал.

Издънка със забравено портмоне

Чистачка на автобусите на градския превозвач "Бургасбус", намерила на една от седалките портмоне, съдържащо лични документи и сумата от 600 лева. Те били на 21 годишната И.А. от Ямбол.

В една от преградите на портмонето полицаите открили пликче, съдържащо оранжево кристалообразно вещество / «пико»/. По думите на И.А. наркотичното вещество било купено за лична употреба. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

Коментари

Задължително поле