Джулия Робъртс може да е новото лице на туризма в Индия

Властите в Индия настояват актрисата Джулия Робъртс да бъде новото лице на туризма в Индия, съобщава БТВ.

Решението е в ръцете на министърът на туризма Махеш Шарма и премиерът Нарендра Моди, които се очаква да дадат зелена светлина на план, включващ звездата като световен посланик на туризма в Индия.

Според тях Робъртс е особено подходяща за тази задача, тъй като не крие привързаността си към страната, където снима част от своя филм по едноименната книга на Елизабет Гилбърт „Яж, моли се и обичай“.

Актрисата е привърженик на йогата, чиято родина е именно Индия. Очаква се планът да бъде одобрен и тогава Джулия Робъртс ще бъде поканена за участие в него, съобщава източник от министерството на туризма пред в. „Телеграф.

Планът трябва да бъде одобрен, преди да се свържем с актрисата, но това да имаме международна знаменитост, известна с практикуването си на йога, е от съществено значение за успеха на кампанията“, посочва източникът.

ктрисата е индофил и продължава да идва в страната инкогнито“, допълва източникът.

Хиндуистките лидери в страната одобряват идеята Робъртс да стане лице на туризма, тъй като смятат, че тя е една от най-приятелски настроените към хиндуизма звезди в „Холивуд“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица