И братята Братоеви в бенефиса на капитана

Близнаците Валентин и Георги Братоеви може и да не са сред избраниците на старши треньора Пламен Константинов за националния отбор, но качествата им са оценени от бившия капитан на волейболистите. Двамата са поканени да участват в бенефиса на Владимир Николов в неделя в „Арена Армеец”. Освен че ще стане част от Тима на звездите, дуетът ще се превъплъти и в нетипична роля, която засега организаторите пазят в тайна.


Както повелява традицията в новия век, публиката в залата ще бъде подгрявана от диджей Теди Джорджо, който не пропуска мач на „лъвовете”. Ще бъде така и в този титаничен сблъсък, в който „звездите”, водени от славния руски треньор Владимир Алекно, ще излязат срещу момчетата на Пламен Константинов.
Феновете в залата ще видят и някои от световните имена във волейбола - Христо Златанов, Никола Гърбич, Александър Волков, Вилфредо Леон. А един от зрителите в „Арена Армеец” ще си тръгне с нов автомобил „Грейт уол”.


Двукратният шампион на Европа Теодор Салпаров също ще се включи за „звездите”. Той не е повикан от Пламен Константинов в националния, защото си взема почивка.
„Ако отново ме поканят в отбора - ще откликна, ако ли не, ще стискам палци и ще се радвам отстрани - заяви Салпаров. - Предвид подмладяването може да има и спад. Но това е пътят, трябва да се изтърпи дори и да има неуспех. Защото основната цел е световното първенство през 2018-а, когато някои от тези момчета ще са основни фигури и ще изнесат тежестта. Разбира се, другата голяма цел е олимпиадата Токио 2020.”

Коментари

Задължително поле